rss Ajankohtaista

14.4.2015 Ohjaamot edistävät nuorisotakuun toteutusta - nuorten matalan kynnyksen palvelut käynnistymässä

Piakkoin nuoret voivat saada entistä paremmin henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa omien tarpeidensa mukaisesti. Helposti lähestyttävät matalan kynnyksen palvelut, ”Ohjaamot” käynnistelevät toimintaansa eri puolilla Suomea. Lisäksi valmisteilla on valtakunnallinen nettiohjaukseen perustuva palvelu nuorille.

Lue lisää

19.3.2015 Nuorisotakuulla on tilausta myös vaalien jälkeen

Nuorisotakuun jatko myös ensi vaalikaudella sai laajaa kannatusta Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuudessa Helsingissä 19.3.2015. Nuorisotakuu puhutti paikan päällä yli sataa aiheesta kiinnostunutta, ja saman verran väkeä seurasi esityksiä verkon välityksellä. Tunnisteella #nuorisotakuu käytiin lisäksi Twitterissä aktiivista keskustelua. Tilaisuuden videotallenne on nyt katsottavissa nuorisotakuun sivuilla.

Lue lisää

13.3.2015 Seuraa Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuutta verkossa

Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuus on torstaina 19.3.2015 Helsingissä. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa. Keskusteluun voi osallistua myös Twitterin välityksellä.

Lue lisää

13.4.2015 10.35Ohjaamoista matalan kynnyksen palveluja nuorille Katariina Soanjärvi

Ohjaamo on uusi matalan kynnyksen palvelu, joka tarjoaa kaikille alle 30-vuotialle tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea. Ohjaamon toimintamallia kehitetään osana nuorisotakuun kokonaisuutta eri puolilla Suomea. Ensimmäiset Ohjaamot voivat ottaa nuoria asiakkaita vastaan ensi syksynä.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

30.3.2015 10.00Tekemällä oppii – työpajoilla hankittu osaaminen pitää tunnustaa Mari Ahonen-Walker

Työpajatoiminta tukee ja valmentaa nuoria eteenpäin erilaisissa elämän siirtymävaiheissa. Työpajalla työskennellessään nuoren sosiaaliset taidot ja arjenhallinta paranevat. Samoin vahvistuvat hänen työelämätaitonsa. Näiden rinnalla työpajalla kehittyvät eri ammateissa tarvittavat työtaidot. Työpajalla työskentely hyödyttää nuorta siis monella tavalla.

Lue lisää | 0 Kommenttia