rss Ajankohtaista

19.3.2015 Nuorisotakuulla on tilausta myös vaalien jälkeen

Nuorisotakuun jatko myös ensi vaalikaudella sai laajaa kannatusta Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuudessa Helsingissä 19.3.2015. Nuorisotakuu puhutti paikan päällä yli sataa aiheesta kiinnostunutta, ja saman verran väkeä seurasi esityksiä verkon välityksellä. Tunnisteella #nuorisotakuu käytiin lisäksi Twitterissä aktiivista keskustelua. Tilaisuuden videotallenne on nyt katsottavissa nuorisotakuun sivuilla.

Lue lisää

13.3.2015 Seuraa Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuutta verkossa

Nuorisotakuu nyt ja tulevaisuudessa -tilaisuus on torstaina 19.3.2015 Helsingissä. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa. Keskusteluun voi osallistua myös Twitterin välityksellä.

Lue lisää

11.3.2015 Ota kolme askelta työelämään!

Euroopan komission ja EU-maiden tavoitteena on varmistaa, että eurooppalaiset nuoret löytävät tiensä työelämään tai pääsevät koulutukseen, joka auttaa työllistymään. Komission tukeman nuorisotakuu-kampanjan toteuttavat tänä keväänä erityisesti etsivän nuorisotyön asiantuntijat, jotka auttavat nuoria siirtymään koulutuksen tai työpajatoiminnan kautta työelämään.

Lue lisää

16.3.2015 10.00Kattaus valmiina peruskoulun päättäville – vai onko? Mikko Siippainen

Toisen asteen ja lukiokoulutuksen yhteishaku on käynnissä kun kirjoitan tätä. Peruskoulun päättöluokkalaisia on ohjattu tekemään kiinnostuksia ja kykyjä vastaavia valintoja jatko-koulutuksessaan.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

2.3.2015 10.00Nuorille töitä! Ilari Torsti

”Haemme nuorta, mutta kokenutta työntekijää, joka on valmistunut valonnopeudella ja kartuttanut opiskelujen ohella ansioluetteloonsa monipuolista työkokemusta erilaisista vastuullisista tehtävistä. Tehtävänimikkeissä olisi hyvä esiintyä sana ”manager”, mutta mukana tulisi olla myös joitakin suorittavan tason tehtäviä kuvastamassa ylivertaista asennettasi työntekoa kohtaan. Tämän lisäksi edellytämme laajaa järjestö- ja vapaaehtoistyökokemusta. Odotamme, että vapaa-ajallasi olet profiloitunut kiinnostavana ja nokkelana kommentoijana ja sisällöntuottajana Twitterissä. LinkedInin puolella taas hämmästytät verkostojesi suuruudella ja laajuudella. Edellytämme, että henkilöbrändisi tuottaa lisäarvoa organisaatioomme. Verkkopohjaiseen työnhakukampanjaasi olet tuottanut sujuvasti erilaista audiovisuaalista ja älyllisesti leikittelevää monikanavaista sisältöä. Tottelet nimiä innovatiivinen, dynaaminen ja verkostoitunut.”

Lue lisää | 0 Kommenttia