rss Ajankohtaista

15.10.2014 Tampereen kaupunki toteuttaa nuorisotakuuta

Tampereen kaupunki toteuttaa nuorisotakuuta monella rintamalla. Tuloksia on jo saatu, vaikka monet toimet alkavat toden teolla vaikuttaa vasta vuosien päästä. Projektipäällikkö Maria Virtanen kertoo asiasta lisää videolla.

Lue lisää

10.10.2014 Kelan kuntoutus tukee nuorta

Kelan monipuoliset kuntoutuspalvelut tukevat nuoria eri elämänvaiheissa. Nuorten osuus Kelan kuntoutuksen osallistujista kasvaa tasaisesti. Kelan kuntoutuspalvelut tukevat työelämään ja yhteiskuntaan osallistumista ja arjessa selviytymistä. Viime vuonna 98 860 kuntoutujaa sai Kelan rahoittamaa kuntoutusta. Arvion mukaan tänä vuonna ylitetään 100 000 kuntoutujan määrä.

Lue lisää

11.9.2014 Alapääkampanja on mennyt jakeluun

Viestintäkampanjan mainoksessa ”alapää” puhuu mitä puhuu, mutta ”pää” kerää rohkeutensa, tukkii ennakkoluuloisen huutelijan suun ja tekee järkevän päätöksen. Mistä oikein on kysymys?

Lue lisää

13.10.2014 10.00Koulutusjärjestelmä tarvitsee pedagogista uudistamista Veli-Matti Lamppu

Ministeriöt julkaisivat juuri tulevaisuuskatsauksensa. Kaikissa katsauksissa tunnusomaista on huoli hyvinvointiyhteiskunnan kestävyydestä. Opetus- ja kulttuuriministeriö on nostanut yhdeksi kärkiteemaksi ”Osaamisen ketju kuntoon - kasvatuksella ja koulutuksella uuteen nousuun”.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

29.9.2014 10.00Älä ohita Kelaa – kokeile! Marjaana Pajunen

Nuorelle
”En voi lähteä ulos, en uskalla mennä kauppaan, mutsille en oo soittanu viiteen viikkoon, opet käy kuumana, kun päätin keskeyttää opinnot jo toisen kerran, omahoitaja polilta on lomalla, kuka musta enää välittää...”. Tunnistatko tästä itsesi?

Lue lisää | 3 Kommenttia