rss Ajankohtaista

17.4.2014 Työterveyslaitos tukee maahanmuuttajanuoren työkykyä videoin

Työkyvyn ylläpito ei aina välttämättä ole itsestään selvyys. Erityisesti maahanmuuttajien epävakaampi asema työelämässä ja heidän työllistymisensä monasti fyysisiin tehtäviin on saanut työterveyslaitoksen tarttumaan asiaan. Työkykytietoisuutta kirkastamaan on tuotettu videoita, joiden tarkoituksena on keskustelun herättelemisen lisäksi kertoa, kuinka maahanmuuttajanuori voi itse vaikuttaa omaan työkykyynsä.

Lue lisää

15.4.2014 Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan parempia kesätöitä

Vastuullinen kesäduuni on työnantajille suunnattu hyväntuulinen kampanja, jonka tarkoitus on kehittää kesätyötä ja 16-25-vuotiaiden nuorten valmiuksia siirtyä työelämään.

Lue lisää

9.4.2014 Uutta tutkimustietoa nuorisotakuusta

Nuorisotakuun ensimmäisen vuoden tuloksista ja kokemuksista on nyt saatavilla uutta tutkimukseen perustuvaa tietoa. Tutkimuksen perusteella nuorisotakuulla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Esimerkiksi koulutusta ja työtä vailla olevien alle 25-vuotiaiden mielestä nuorisotakuu on auttanut selkiyttämään tulevaisuuden suunnitelmia ja lisännyt motivaatiota hakea ja päästä koulutukseen ja työhön. Toisaalta nuoret kaipaavat myös lisää helposti löydettävää, käytännönläheistä tietoa nuorisotakuusta.

Lue lisää