rss Ajankohtaista

11.9.2014 Alapääkampanja on mennyt jakeluun

Viestintäkampanjan mainoksessa ”alapää” puhuu mitä puhuu, mutta ”pää” kerää rohkeutensa, tukkii ennakkoluuloisen huutelijan suun ja tekee järkevän päätöksen. Mistä oikein on kysymys?

Lue lisää

10.9.2014 Nuorisotakuu esillä arvovaltaisessa julkaisussa

Työministeri Lauri Ihalainen ja työ- ja elinkeinoministeriön tutkimusjohtaja Heikki Räisänen ovat kirjoittaneet yhteisartikkelin eurooppalaisesta nuorisotakuusta ja nuorten työmarkkinatilanteesta arvovaltaiseen julkaisuun. Kirjoituksen otsikko on "Euroopalla ei ole varaa hukattuun sukupolveen".

Lue lisää

8.9.2014 Nuoret seikkailevat Mikkelissä diginä 5.-10.9.!

Mikkelin keskusta on muuttunut taas erityisesti nuorille tarkoitetuksi digitaaliseksi pelikentäksi. Pelaajat suunnistavat rasteilta toiselle älypuhelimille tehdyn ohjelman avulla. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 5.-10.9.2014.

Lue lisää

15.9.2014 10.00Kaikki yhden, yksi kaikkien puolesta! Georg Henrik Wrede

Teemme kovasti töitä, kaikki yhden puolesta! Etsivää nuorisotyö toimii koko maassa, on nuorten aikuisten osaamisohjelma, oppisopimuksia, Sanssi-korttia, työpajaa ja kuntoutusta. Ketään ei saa jättää. Kaikki syrjäytymisuhan alla olevat nuoret on löydettävä ja mielekästä tekemistä tarjottava. Julkishallinnon lisäksi myös yksityiset työnantajat ja järjestöt ovat talkoissa mukana. Koko yhteiskunnan koneisto on viritetty - nuorisotakuu on kaikki yhden puolesta!

Lue lisää | 1 Kommentti